Gotovi supstrati

Gotovi supstrati

Na srpskom tržištu Klasmann-Deilmann nudi gotove supstrate u pakovanju od 70 litara za:

  • proizvodnju cveća, lekovitog i ukrasnog bilja
  • proizvodnju povrća

GOTOVI SUPSTRATI ZA PROIZVODNJU CVEĆA, UKRASNOG I LEKOVITOG BILJA

gotovi-supstrati-001 SEEDLING Supstrat za setvu sitnog semena svih vrsta. Veoma fine strukture (0-5 mm).
gotovi-supstrati-001 STECKMEDIUM Supstrat za ožiljavanje i razmnožavanje reznica svih vrsta cveća i lekovitog bilja. Fine strukture (0-10 mm).
gotovi-supstrati-001 SUBSTRAT 1 Višenamenski supstrat za setvu i proizvodnju spororastućih i na so osetljivih biljaka u klijalištima, malim posudama i saksijama do 9 cm. Fine strukture (0-10 mm). Pogodan je za direktnu setvu lekovitog bilja.
gotovi-supstrati-001 SUBSTRAT 2 Višenamenski supstrat za proizvodnju biljaka tolerantnih na so (veće doze hraniva), kao što su Pelargonium, Chrysanthe­mum, Fuchsia. Srednje strukture (0-30 mm).

GOTOVI SUPSTRATI ZA PROIZVODNJU POVRĆA

gotovi-supstrati-001 POTGROND P Višenamenski supstrat za setvu i proizvodnju rasada povrća sitnijeg semena (zelena salata, kupus, celer). Preporučuje se za kontejnere i hranljive kocke do 6 cm. Fine strukture (0-5 mm).
gotovi-supstrati-001 POTGROND H Višenamenski supstrat za setvu i proizvodnju rasada povrća (paradajz, paprika, krastavac, lubenica, dinja). Preporučuje se kontejnere i hranljive kocke veće od 6 cm. Fine strukture (0-5 mm).
gotovi-supstrati-001 TRAY SUBSTRAT Preporučuje se za setvu i proizvodnju rasada povrća u plit­kim posudama, malim kontejnerima i klijalištima. Veoma fine strukture (0-5 mm). Pogodan za proizvodnju rasada brzorastućih biljaka.
gotovi-supstrati-001 TRAY TOBACCO SUBSTRAT Supstrat namenjen za proizvodnju rasada duvana. Idealan za floating sistem. Bez hraniva. Veoma fine strukture (0-5 mm).