AFC na PROFIFRUIT međunarodnom sajmu voćarstva u Beogradu – VIDEO

profifruit 2018 (2)

U Beogradu je 9. i 10. marta prvi put u Srbiji održan PROFIFRUIT - međunarodni sajam i konferencija voćarstva. Osnovni cilj okupljanja je bio da se povežu profesionalni proizvođači voća iz Srbije sa kompanijama koje nude nova i inovativna rešenja.
Prvi dan je uglavnom bio posvećen proizvodnji i čuvanju jabučastog voća, a drugi dan proizvodnji jagodastog voća. Predavači su bili stručnjaci, kako iz Srbije, tako i iz Poljske, Nemačke, Italije i Holandije.
Teme predavanja su obuhvatale oblasti kao što su: sadni materijal, sredstva za prihranu i zaštitu bilja, skladištenje i ambalaža, bankarstvo i fondovi, osiguranje, kao i druge aktuelne teme za proizvođače.
Među izlagačima na sajmu bila je i naša firma. Izložili smo YARA mineralna đubriva, MEMON organska đubriva, LEYAT i FALKET makaze za rezidbu, bužire, a posebnu pažnju posetilaca su privukli frigo živići jagoda i Bibaum® sadnice jabuke i trešnje firme MAZZONI, čiji je predstavnik takođe bio prisutan na sajmu i približio proizvođačima prednosti ovog uzgojnog oblika.

U nastavku pogledajte video prilog i fotografije sa ovog događaja.

Za više video materijala posetite naš youtube kanal